Θεραπείες Προσώπου

Περιποίηση αντιγήρανσης και λάμψης με ίριδα

Αν χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης και λάμψης, τότε η ειδική θεραπεία με ίριδα που στοχεύει στις ρυτίδες, τη σφριγηλότητα και τη λάμψη είναι ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε το πρόσωπό σας απαλό, λαμπερό και σφριγηλό.

Διάρκεια: 1 ώρα

Καταπραϋντική περιποίηση με αζουλένιο

Αν το πρόσωπο σας υποφέρει από ερυθρότητα, τσούξιμο και ενοχλήσεις τότε πρέπει να απολαύσετε τις καταπραϋντικές ιδιότητες του Αζουλένιου, που είναι φτιαγμένο ειδικά για ευαίσθητα δέρματα και για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Διάρκεια: 1 ώρα

Ενυδατική περιποίηση με βατόμουρο

Αν αισθάνεστε το δέρμα σας σφιχτό και χωρίς ελαστικότητα, τότε η θεραπεία με βατόμουρο θα σας προσφέρει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Χάρη στις ιδιότητες του οργανικού βατόμουρου θα αισθανθείτε το δέρμα σας να γίνεται ξανά σφριγηλό, απαλό και να βρίσκει τη λάμψη του.

Διάρκεια: 1 ώρα

Dr Renaud για το πρόσωπο

Ανακαλύψτε τον κόσμο των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης Dr Renaud, όπου η φύση γίνεται μια εξαιρετική πηγή για ομορφιά και ευχαρίστηση. Με μια φιλοσοφία που βασίζεται σε φυσικά προϊόντα, όπως η φρεσκάδα που σας χαρίζει το βατόμουρο, η απαλότητα που σας χαρίζει το χαμομήλι και οι αντιγηραντικές ιδιότητες της ίριδας.

Επιλέξτε από θεραπείες «Feel Good» για πραγματικά λαμπερά αποτελέσματα.